Nieuws

De Voedselbank Lemsterland besteedt extra aandacht aan kinderen van cliënten. Kinderen tot 12 jaar krijgen een speciaal voor hen samengesteld pakket op hun verjaardag. Een landelijke stichting “de Jarige Job ” zorgt voor het pakket en wij als  Voedselbank zorgen voor de distributie.

Ter ere van de verjaardag van St. Nicolaas konden de kinderen een keuze maken uit een folder en deze presentjes zijn thuis bezorgd.

De Voedselbank Lemsterland heeft in de maand november extra levensmiddelen ontvangen die waren ingezameld bij kerkdiensten met een speciaal op eten gericht programma. Waarvoor uiteraard onze grote dank.

Ook ontvangt de Voedselbank regelmatig van kerkgemeenschappen en particulieren een bijdrage in euro’s. Hierdoor is de Voedselbank in staat om regelmatig fruit aan te kopen om de voedselpakketten zo gezond mogelijk samen te stellen. Ook de transportkosten vanuit de distributiecentra Drachten en Meppel naar Lemmer worden uit deze bijdragen betaald.

Certificaat Voedselveiligheid

De Voedselbank Lemsterland is sinds september 2016 “groen”  Wij voldoen hiermee aan de regels volgens  het Handboek Voedselveiligheid vereniging Nederlandse Voedselbanken. 

Voedselbank Lemsterland – certificaat voedselveiligheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *